VAKANTIE IN GRIEKENLAND

De Helleense Republiek grenst aan Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije. Griekenland wordt omgeven door de Middellandse Zee, de Ionische Zee en de Egeïsche Zee. Uw leuke vakantiehuis in Griekenland zorgt voor een droomvakantie aan het water. 

Klassieke oudheid 

Griekenland is vooral bekend door zijn geschiedenis. Het land heeft een vooraanstaande rol gespeeld in de klassieke oudheid. Uw vakantiehuis in Griekenland ademt die typisch Griekse sfeer uit waarin de kleuren wit en blauw een centrale rol spelen. 

Oude beschavingen 

De eerste sporen van de Griekse beschaving zijn 6000 jaar oud. Dit maakt het waarschijnlijk dat de Griekse beschaving dateert van rond 4000 voor Christus, restanten van oude beschavingen zijn nog overal volop aanwezig. Uw vakantiewoning in Griekenland ligt in een historische regio. 

Griekenland heeft alles 

De mooie stranden, betoverende steden en ruïnes uit de Romeinse tijd maken van Griekenland een begeerde plek. Uw huisje in Griekenland zorgt voor een ontspannen vakantie met veel culturele hoogtepunten, prachtige zandstranden, leuke authentieke plaatsjes en fraaie vakantiehuizen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *