VAKANTIE IN PELOPONNESOS

Een landhuis op de Peloponnesos zorgt ervoor dat u gaat kennismaken met de gulle gastvrijheid van de Grieken. Vruchtbare groene valleien barstenvol druiven, tomaten en olijven voeden zich met het water uit de beken en de boeren nodigen u uit voor een glaasje ouzo. 

Vakantiehuis en ruïnes 

In de oudheid was de Peloponnesos belangrijk omdat de stad Sparta, lange tijd een rivaal van Athene, hier lag. De ruïnes van de oude stad liggen nu dichtbij de huidige plaats Mystras. Uw vakantiehuis op de Peloponnesos ligt hier niet ver vandaan! 

Griekse druiven 

De traditionele druivenrassen maken steeds vaker plaats voor inheemse druivensoorten als de druivensoort Agiorgitiko. De druif wordt ook wel St. George genoemd. Uw vakantiehuis of appartement op de Peloponnesos heeft misschien wel uitzicht op deze wijnranken. 

Vers gegrilde sardines 

Onze vakantiewoningen op de Peloponnesos liggen vaak aan het strand bij gezellige restaurantjes met piepkleine blauwe tafeltjes en stoeltjes. Neem plaats op het terras aan zee en geniet van vers gegrilde sardines met een schijfje citroen en bestel er een rijk gevulde Griekse Salade bij. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *