In de Romeinse tijd liep de Limes, de Romeinse rijksgrens, langs de Oude Rijn en Nederrijn en in veel plaatsen op de Betuwe zijn Romeinse vondsten gedaan. Uw vakantiehuis in de Betuwe ligt misschien wel op oude Romeinse grond. 

Vertrouwd gebied 

Niet ver van huis is het prettig om uw eigen taal te kunnen spreken en geen cursus te hoeven volgen om u verstaanbaar te maken. Alles wat u wilt wordt snel duidelijk en overal wordt u vriendelijk welkom geheten. Uw vakantiewoning in de Betuwe ligt in vertrouwd gebied! 

Huisje bij Linge 

De Linge stroomt van Doornenburg tot Gorinchem en met 108 km is het één van de langste geheel Nederlandse rivieren. Grote delen van de Linge zijn niet bevaarbaar voor gemotoriseerde schepen en misschien ligt uw vakantiehuis wel aan de Linge! 

Betuwe en fruitbomen 

In de Betuwe kunt u lekker wandelen en fietsen door velden vol fruitbomen. Uw huisje in de Betuwe zorgt voor een actieve vakantie in de buurt van water en fruit. In onze vakantiehuizen gaat u zich op een andere manier ontspannen! 

GOEDE GROND 

Over de herkomst van de naam Betuwe bestaat discussie. Zo wordt wel gesteld dat het woord Betuwe oorspronkelijk goede grond betekent. Hoe dan ook, uw vakantiewoning in de Betuwe ligt op goede grond en is het vertrekpunt voor mooie tochten!