De Turkse west- en zuidkust staat ook wel bekend als de Turkse Rivièra. Door het mediterrane klimaat zijn vooral de badplaatsen Bodrum, Alanya, Marmaris, KuÅŸadası en Antalya populair. Geniet van de Turkse gastvrijheid en de uitbundige gastronomie! 

Exotisch plaatje 

De stranden van Turkije passen in ieder exotisch plaatje. Overal zijn alle denkbare watersportactiviteiten te beoefenen en het aanbod leuke barretjes, gezellige restaurantjes en kleurrijke winkeltjes is onovertroffen. Uw vakantiewoning in Turkije ligt vaak aan zee! 

Flora en fauna in Turkije 

Turkije loopt over van het natuurschoon. De verscheidenheid aan flora en fauna is enorm. Dit land heeft geurige naaldwouden, verscholen bergmeren, dorpjes waar de tijd al eeuwen lang stilstaat en indrukwekkende bergen met steile rotsformaties. Het vertrekpunt voor al uw tochten door Turkije is uw leuke vakantiehuis! 

Turkije zorgt voor ontspanning 

Liefhebbers van een actieve en culturele vakantie komen hier volop aan hun trekken. Uw landhuis in Turkije zorgt voor een ontspannen vakantie in een van de meest traditierijke en exotische landen van de wereld. Tip! Sorteer onze vakantiehuizen in Turkije eerst op prijs.