Het land ligt besloten in het midden van Europa met als  buren Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Liechtenstein. Zwitserland is drietalig en heeft geen aangrenzende zee. Maar daar staat wel wat tegenover. Uw fraaie vakantiehuis in Zwitserland zorgt voor een droomvakantie tussen betoverende meren en hoge bergen. 

Onafhankelijk huis 

Zwitserland ontstond op 1 augustus 1291, toen de kantons – Uri, Schwyz en Unterwalden – van het Heilige Roomse Rijk een confederatie stichtten, om hun onafhankelijkheid te verkrijgen en te bewaren. In uw huisje in Zwitserland bent u ook helemaal onafhankelijk. Alleen de natuur is uw partner! 

De grootste meren 

Zwitserland is een écht Alpenland. De top van de Mont Blanc, de hoogste berg van Europa, ligt op de grens tussen Frankrijk en Italië, maar de ligging is omstreden. De grootste meren in Zwitserland zijn het Bodenmeer en het Meer van Genève, maar het grootste – geheel in Zwitserland – liggende meer is het Meer van Neuchâtel. Uw huis in Zwitserland ligt misschien wel aan de oever! 

Frisse watervalletjes 

De mooie almen en het enorme aanbod aan zomer- en wintersportfaciliteiten maken van Zwitserland een begeerde plek. Uw huisje in Zwitserland zorgt voor een ontspannen vakantie met veel schone luchten, frisse watervalletjes en fraaie vakantiehuizen.